Auto rahaksi

Auto rahaksi -palvelu saa rattaat pyörimään vauhdilla. Nopeimmillaan yhteydenotosta kauppoihin on kulunut vain 30 minuuttia. Pitkän kokemuksemme perusteella uskallamme tehdä kauppoja jo puhelimitse. Autoa tuodessa tarkistamme vain, että kunto vastaa kerrottua. Auto rahaksi -palvelu sopii pikamyynnistä kiinnostuineille.


AsuntovaunukorjausAutojen, moottoripyörien, veneiden, matkailuautojen ja matkailuvaunujen myyminen sekä ostaminen vaatii osaamista sekä kokemusta. Törmäämme monesti kahteen virheeseen yksityisillä myyjillä. Tuotteesta pyydetään selkeästi liikaa, jolloin myyjä ei saa yhtään yhteydenottoa ja lopulta päätyy myymään tuotteen alihintaan. Toisaalta on paljon myyjiä, jotka asettavat myyntihinnan liian alhaiseksi, perustuen esimerkiksi hyvityshintaan, jonka liike on antanut. Tuotteesta tulee kymmeniä ellei satoja yhteydenottoja. Myyminen on työlästä ja lopulta tuote myydään reilusti alle markkinahinnan.

Auto rahaksi - palvelussa laaja kokemus tulee arvoonsa. Meillä on myös parhaat hinnoittelujärjestelmät käytössä, jolloin voit luottaa siihen, että saat markkinahinnan autostasi. Parhaimmassa tapauksessa meillä tai kumppaniyrityksellämme on valmis asiakas autollesi. Tällöin saat autosta normaalia paremman myyntihinnan,

autonkorjausTarjoamme kumppaniyrityksille ostopalveluja, jolloin esimerkiksi Oulussa oleva autoliike voi helposti ostaa Helsingissä tai vaikka Lahdesta auton yksityishenkilöltä. Moottoripyörä- ja veneliikkeet, sekä matkailuauto- ja matkailuvaunukauppiaat ovat yleensä paikallisia toimijoita ja etenkin heille palvelumme sopivat erittäin hyvin.