Kuntotarkastuspalvelun asiakkaina ovat yksityishenkilöt ja yritykset. Yksityishenkilöille tarjoamme kuntotarkastuksia, joiden perusteella voimme antaa tarkan arvion myyntihinnasta. Yritysasiakkaat ovat yleensä kauppiaita, joilla ei ole resursseja tarkistaa tai hinnoitella ostokohteitaan. 


AsuntovaunukorjausAutojen, moottoripyörien, veneiden, matkailuautojen ja matkailuvaunujen myyminen sekä ostaminen vaatii osaamista sekä kokemusta. Törmäämme monesti kahteen virheeseen yksityisillä myyjillä. Tuotteesta pyydetään selkeästi liikaa, jolloin myyjä ei saa yhtään yhteydenottoa ja lopulta päätyy myymään tuotteen alihintaan. Toisaalta on paljon myyjiä, jotka asettavat myyntihinnan liian alhaiseksi, perustuen esimerkiksi hyvityshintaan, jonka liike on antanut. Tuotteesta tulee kymmeniä ellei satoja yhteydenottoja. Myyminen on työlästä ja lopulta tuote myydään reilusti alle markkinahinnan.

GESU - kuntotarkastupalvelussa tuote tarkistetaan, myyjän toiveet myyntiajasta huomioidaan ja annetaan lopulta lausunto tuotteen kunnosta, mahdollisista korjausehdotuksista ja todennäköisestä myyntihinnasta. Opastamme asiakkaitamme myös tuotteen myyntiin liittyvissä asioissa, kuten valokuvien merkitys ilmoituksissa, ilmoitustekstit, ilmoituspalvelut, myyntiin liittyvät vastuut ja asiakirjat sekä itse kaupanteossa.

autonkorjausTarjoamme kumppaniyrityksille ostopalveluja, jolloin esimerkiksi Oulussa oleva autoliike voi helposti ostaa Helsingissä tai vaikka Lahdesta auton yksityishenkilöltä. Moottoripyörä- ja veneliikkeet, sekä matkailuauto- ja matkailuvaunukauppiaat ovat yleensä paikallisia toimijoita ja etenkin heille palvelumme sopivat erittäin hyvin. Ostetaan autoja päivittäin!

Yritysasiakkaiden yhteydenottopyynnöt myynti@gesu.fi