Takaamme että olet tyytyväinen myös sen jälkeen, kun olet luopunut tuotteestasi. Kerromme rehellisesti tuotteesi kunnon, ostohinnan, mutta myös arviomme toteutuvasta myyntihinnasta tulevaisuudessa. Näin vältyt pettymyksiltä ja haluat asioida uudestaan kanssamme.

 Asiakastyytyväisyys on toimintamme kulmakivi. Tyytyväinen asiakas haluaa myydä seuraavankin kulkuneuvonsa meille. Kun auton myyminen on sujunut helposti, niin seuraavana voi olla vuorossa vene, moottoripyörä, matkailuvaunu tai matkailuauto. Monet vaihtavat autoa 2 - 3 vuoden välein ja paras tapa saada korkein hinta autostaan on ottaa ensin yhteyttä meihin.

Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä. Osa syynä se, että me olemme ostaja ja asiakas myyjä. Lähtökohtaisesti voimme tuottaa asiakkaallemme vain iloa. Toinen tärkeä elementti on avoimuus ja rehellisyys. Kerromme asiakkaalle myös sen, mitä hän saisi myymällä itse tuotteensa esim. Nettiauto.comAutotalli.comTori.fiNettikaravaani.comNettimoto.com tai Nettivene.com - palveluiden kautta.

Tyytyväinenasiakas

Meille myyminen on aina kompromissi nopeuden, helppouden ja hinnan suhteen. Kun asiakkaana ymmärrät tämän, voit tehdä myyntipäätöksen tietäen kaikki mahdollisuutesi ja faktat liittyen auton myymiseen. Ostamme autot, veneet, moottoripyörät, matkailuautot ja matkailuvaunut edullisemmalla hinnalla verrattuna loppukäyttäjään. Kuluttajansuojalaki tuo yrityksille velvoitteita takuiden ja vastuiden suhteen, mutta myös verotuksellisesti. Toisaalta on paljon asiakkaita, jotka ostavat vain liikkeistä mm. rahoituksen ja takuiden takia. Kun asiakkaana olet harkinnut päätöksesi tarkkaan, niin olet varmemmin tyytyväinen sen tehtyäsi.