OSTETAAN AUTOJA

gesu2

AutotoimistoGESU Oy on kotimaisessa omistuksessa oleva yritys, joka on erikoistunut ostamaan autoja. Tavoitteena on rakentaa kestävää ja pitkäjänteistä autokauppaa. Tavoitteeseen päästään parhaiten, kun asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun. GESU:n vahvuudet löytyvät laajasta autoalan osaamisesta, korjaamotoiminnasta sekä valtakunnallisesta kumppaniverkostosta, joka mahdollistaa parempien ostotarjousten antamisen. Löydämme aina parhaan loppuostajan ajoneuvollesi, oli kyseessä sitten henkilöauto, moottoripyörä, pakettiauto, matkailuauto tai vene.

GESU palvelee jokaista asiakasta tasapuolisesta ja laadukkaasti. Niissäkin tapauksissa, joissa ei kauppaa synny, autamme asiakasta pääsemään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Meihin yhteydessä olleet ihmiset ja yritykset ovat olleet tyytyväisiä saamaansa palveluun ja neuvoihin. 

Ostamme autoja, veneitä, moottoripyöriä, matkailuautoja ja asuntovaunuja jatkuvasti varastoon. Meille vuodenajat eivät ole ongelma, vaan ostamme sesonkituotteita myös sesonkiajan ulkopuolella.

Yhteistyökumppaneita:

AutotohtoriBrandXeteraFixusMotonetTiliamppariNettiautoNetvisorNordeaPlus katsastusSantanderIF