Ostetaan autoja -palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka etsit helppoa ja nopeaa ratkaisua autosi, veneesi, matkailuautosi tai moottoripyräsi myyntiin. GESU:n ostamme -palvelu on vaivaton ratkaisu ja saat rahat jo saman päivän aikana tilillesi. Ostamme autoja joka päivä!

Ostetaan autoja, moottoripyöriä, veneitä, matkailuvaunuja ja matkailuautoja. Teemme myymisestä sinulle helppoa, vaivatonta ja nopeaa. Laittamalla yhteydenottopyynnön tai soittamalla meille, saat välittömästi ostohinnan tuotteellesi. Ennen lopullista ostotarjousta tarkastamme tuotteen yhdessä, tuotteen kunto, lisävarusteet, renkaat, huollot ja monet muut asiat vaikuttavat hintaan. Esimerkiksi juuri vaihdettu jakopäänhihna voi nostaa auton ostohintaa 300 - 500 eurolla.

Audi A4 sisältäSuurin osa ostetuista tuotteista on rahoitusyhtiön rahoittamia ja hoidamme myös loppuvelan lunastukset puolestasi. Tieto omistajanvaihdoksesta menee automaattisesti vakuutusyhtiölle ja TRAFI:lle, joten ajoneuvoverot katkeavat juuri oikeen aikaan. Rekisteröinti- ja omistajanvaihdos uudistuksen myötä omistajanvaihdokset voidaan tehdä myös sähköisesti, jos asiakkaalla on mahdollisuus käyttää pankkitunnuksia.

AutokorjaamoGESU:lla on omat korjaamo- ja ehostuspalvelut, joten ostamme myös rikkinäisiä sekä viallisia tuotteita. Toivomme näissä tapauksissa asiakkailtamme rehellisyyttä, koska hiemankin epävarmoissa tilanteissa kustannusarvioon joudumme lisäämään riskilisää. Tämä tietysti alentaa antamaamme ostotarjousta. Tilanteissa joissa voimme diagnosoida auton vian selvästi (esim. tuulilasi rikki tai dsg-laatikko reistaa), voimme maksaa ehjän auton hinnan vähennettynä korjauskuluilla. Ulkopuoliset korjaamopalvelut tai merkkikorjaamot ovat kalliita, joten autoa ei kannata korjauttaa ennen meille myyntiä. Ohessa esimerkkilaskelma:

Volkswagen DSGVolkswagen Golf DSG -  automaattivaihteisto oireilee
Ostotarjouksemme ehjästä autosta olisi 11.000€
Asiakas korjauttaa laatikon itse, hinta 5.000€. Asiakkaalle jää 6.000€
Asiakas myy auton rikkinäisenä ja saa siitä GESU:lta 7.500€.
Korjaus korjaamollamme 3.500€ - ehjä auto maksaa GESUlle 11.000€

EMME MYY KORJAAMOPALVELUJA. KORJAAMOMME KORJAA VAIN OSTO - JA MYYNTIPALVELUN TUOTTEITA

Palvelemme asiakkaitamme myös surullisemmissa tapauksissa. Iso osa asiakkaistamme on perikuntia tai niihin liittyy avioerotapauksia, yhtiöriitoja tai kuoleman tapauksia. Joihinkin tapauksiin liittyy myös riitoja, jolloin kauttamme saa myös juridista neuvontaa. Toimimme näissä tapauksissa erittäin hienovaraisesti ja huomioiden asiakkaiden mielentilan. Itse kulkuneuvoihin voi liittyä paljon rakkaita muistoja ja kiintymystä. Vaikka niillä ei olekaan rahallista arvoa, niin pyrimme silti muistamaan niiden korvaamattoman arvon asiakkaalle.

Neuvomme perikuntia ja perintönä saatujen autojen myymisessä sekä tarvittavissa paperitöissä. Auto voidaan myydä meille, kun perunkirjoitukset on tehty. Auton myynti onnistuu myös ennen perunkirjoitusta, jolloin kauppahinta kirjataan perunkirjaan.

Ota yhteyttä ostopalveluumme osto@gesu.fi. Olemme sinuun yhteydessä. Ostamme autoja päivittäin!

Ostetaan myös matkailuajoneuvoja, veneitä sekä moottoripyöriä.