Suoraosto-palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka etsit helppoa ja nopeaa ratkaisua veneesi, moottoripyöräsi, matkailuajoneuvosi tai autosi myyntiin. GESU:n ostamme -palvelu on vaivaton ratkaisu ja saat rahat jo saman päivän aikana tilillesi. OTA YHTEYTTÄ

GESU ostaa moottoripyöriä, veneitä, matkailuvaunuja, matkailuautoja ja autoja. Teemme myymisestä sinulle helppoa, vaivatonta ja nopeaa. Laittamalla yhteydenottopyynnön tai soittamalla meille, saat välittömästi ostohinnan tuotteellesi. Ennen lopullista ostotarjousta tarkastamme tuotteen yhdessä. Tuotteen kunto, lisävarusteet, renkaat, huollot ja monet muut asiat vaikuttavat hintaan. 

Audi A4 sisältäSuurin osa ostetuista tuotteista on rahoitusyhtiön rahoittamia ja hoidamme myös loppuvelan lunastukset puolestasi. Tieto omistajanvaihdoksesta menee automaattisesti vakuutusyhtiölle ja TRAFI:lle, joten ajoneuvoverot katkeavat juuri oikeen aikaan. Rekisteröinti- ja omistajanvaihdos uudistuksen myötä omistajanvaihdokset voidaan tehdä myös sähköisesti, jos asiakkaalla on mahdollisuus käyttää pankkitunnuksia.

AutokorjaamoGESU:lla on omat korjaamo- ja ehostuspalvelut, joten ostamme myös rikkinäisiä sekä viallisia veneitä ja moottoripyöriä. Toivomme näissä tapauksissa asiakkailtamme rehellisyyttä, koska hiemankin epävarmoissa tilanteissa kustannusarvioon joudumme lisäämään riskilisää. Tämä tietysti alentaa antamaamme ostotarjousta. Tilanteissa joissa voimme diagnosoida veneen vian selvästi (esim. Volvo Pentan sylinterien ohivuot), voimme maksaa ehjän veneen hinnan vähennettynä korjauskuluilla. Ulkopuoliset korjaamopalvelut tai merkkikorjaamot ovat kalliita, joten venettä ei kannata korjauttaa ennen meille myyntiä. Ohessa esimerkkilaskelma:

Volkswagen DSGVolvo Penta KAD40 -  kuluttaa öljyä
Ostotarjouksemme ehjästä veneestä olisi 30.000€
Asiakas korjauttaa moottorin itse, hinta 15.000€. Asiakkaalle jää 15.000€
Asiakas myy veneen rikkinäisenä ja saa siitä GESU:lta 18.000€.
Korjaus korjaamollamme 10.000€ - ehjä vene maksaa GESUlle 28.000€

EMME MYY KORJAAMOPALVELUJA. KORJAAMOMME KORJAA VAIN OSTO - JA MYYNTIPALVELUN TUOTTEITA

Palvelemme asiakkaitamme myös surullisemmissa tapauksissa. Iso osa asiakkaistamme on perikuntia tai niihin liittyy avioerotapauksia, yhtiöriitoja tai kuoleman tapauksia. Joihinkin tapauksiin liittyy myös riitoja, jolloin kauttamme saa myös juridista neuvontaa. Toimimme näissä tapauksissa erittäin hienovaraisesti ja huomioiden asiakkaiden mielentilan. Itse kulkuneuvoihin voi liittyä paljon rakkaita muistoja ja kiintymystä. Vaikka niillä ei olekaan rahallista arvoa, niin pyrimme silti muistamaan niiden korvaamattoman arvon asiakkaalle.

Neuvomme perikuntia ja perintönä saatujen tuotteiden myymisessä sekä tarvittavissa paperitöissä. Vene ja moottoripyörä voidaan myydä meille, kun perunkirjoitukset on tehty. Veneen ja moottoripyörän myynti onnistuu myös ennen perunkirjoitusta, jolloin kauppahinta kirjataan perunkirjaan.

Ota yhteyttä ostopalveluumme osto@gesu.fi. Olemme sinuun yhteydessä. Ostamme moottoripyöriä ja veneitä päivittäin!

Ostetaan myös matkailuajoneuvoja ja autoja