KäteiskauppaAuton, veneen, moottoripyörän asuntovaunun ja matkailuauton arvonmääritys on myynnin kannalta tärkein vaihe. 10% liian korkea hinta tarkoittaa, että tuote ei kiinnostaa ketään. Toisaalta 10% liian matala hinta voi merkitä, että kaupat syntyvät samana päivänä. Yleisesti ajatellaan, että verrataan muiden myynnissä olevien vastaavien tuotteiden hintoja. On kuitenkin muistettava, että juuri myynnissä olevat eivät ole menneet kaupaksi. Autoliikkeillä, kuten kiinteistövälittäjillä, on omia tilastotietojaan käytössä todellisista ja toteutuneista myyntihinnoista. Myyjänä ainut keino saada edes pientä kuvaa todellisista hinnoista, on käyttää nettiauto.com -palvelun tarkkaa hakua ja sieltä hakea myytyjä ajoneuvoja. Tällöin näet ainakin, minkä hintaisilla pyynneillä autoja on myyty.

citroen BXHintaan vaikuttaa eniten auton merkki ja malli. Seuraavaksi tärkein tekijä on ajokilometrimäärä. Alle 100tkm ajettu auto voi olla kaksi, jopa kolme, kertaa kalliimpi kuin vastaava 300tkm ajettu. Yli 400tkm ajetuille ajoneuvoille löytyy enää harvoja ostajia ja hinnanmääritys on hyvin vaikeaa. Lähes aina, jopa ammattilaiset, arvioivat paljon ajettujen autojen hinnat liian korkeiksi.

Likainen VivaroTuotteen huoltohistoria ja siisteys ratkaisevat lopulta myyntiajan pituuden. Virheetön kulkuneuvo kelpaa kaikille ja sen ostaa ensimmäinen tai viimeistään toinen katsoja. Epäsiistiä yksilöä käy katsomassa useita, mutta yhtä moni lähtee välittömästi pois.

GESU antaa veloituksettoman hinta-arvion tuotteestasi. Voit pyytää sellaisen sähköpostilla. Kerromme myös oman arviomme myyntiajan pituudesta.

Lähetä tietosi yhteystieto-sivujen kautta, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.