Myyntipalvelumme etsii sinulle parhaan mahdollisen ostajan. Verkostoomme kuuluu laaja sekä monipuolinen kauppiasverkosto. Myyntipalvelumme on tarkoitettu sinulle, jolla ei ole kiire ja haluat saada parhaan mahdollisen hinnan kulkuneuvollesi.

Auto ja moottoriveneMyyntipalvelumme aloitetaan asiakkaan toiveiden ja tuotteen kartoituksella. Mitä korkeamman myyntihinnan asiakas haluaa, sitä pidempi on arvioitu myyntiaika. Jos asiakkaalla on esimerkiksi uusi auto tulossa 1,5 kuukauden päästä, niin tuotteelle löydetään paras mahdollinen hinta. Jos taas muutto ulkomaille tapahtuu ensi viikolla, niin hintatasoa joudutaan laskemaan, koska aikaa on rajallisesti. Todellisissa kiiretilanteissa suosittelemme käyttämään GESU-ostopalvelua, jolloin rahat tilitetään jo saman päivän aikana.

Ehostuspalvelu - Auton, moottoripyörän, veneen, matkailuvaunun ja matkailuauton kunnolla on suuri merkitys sen arvoon ja etenkin myyntiaikaan. Teknisestikin hyväkuntoinen tuote joudutaan myymään edullisemmin, jos sisusta on likainen tai maalipinta himmentynyt. Näissä tapauksissa GESU tekee tuotteelle ehostussuunnitelman ja kustannusarvion. Lisäksi arvioidaan mitä investointi vaikuttaa myyntihintaan ja - aikaan. 300 euron investoinnilla tuotteen hinta voi nousta 1.500 euroa ja myyntiaika puolittua. Joissakin tapauksissa investointiin sijoitettua rahaa ei saisi takaisin, jolloin ehostusta ei kannata suorittaa. GESU voi sovittaessa maksaa ehostuksen, jolloin asiakkaamme ei tarvitse tässä kohtaa huolehtia kustannuksista. Ehostuskustannukset vähennetään vasta myynnin yhteydessä.

GESU korjaamotKorjauspalvelu - Rikkinäisen ja viallisen tuotteen myyntihinta on aina merkittävästi alhaisempi kuin ehjän. Korjauskustannukset ovat nousseet viime vuosina merkittävästi ja lisäksi kaikille kauppiaille on tärkeää varaston kiertonopeus. Tuote ei voi jäädä pihaan odottamaan korjausta, vaan se pitää saada heti myyntiin. Käytettyjen tuotteiden markkinajohtaja KAMUX kertoo omaksi kiertonopeudekseen 35 päivää. GESU tekee kaikkiin kulkuneuvoihin aina teknisen tarkastuksen ja arvioi mahdollisten vikojen korjauskustannukset sekä korjaukseen menevän ajan.

Autot:
- Etu-umpio viallinen: Hinta Motonetissa 109€, korjausaika 60min
- Alustassa kolinaa: Alustan osien uusinta 100 - 300€, korjausaika 1-4h
- Tuulilasissa halkeama: Hinta 123Tuulilasissa 280€ vaihdettuna, korjausaika 1pvä
- DSG-automaattilaatikko rikki/reistailee: merkkiliikkeessä 6.000€, korjausaika 2-3vko, ulkomailta peruskunnostettu 3.500€, korjausaika 1-2vko

Suzuki MarauderMoottoripyörät:
- Huonot renkaat: Hinta Rengas-onlinessa 150€, korjausaika 60min
- Maalivauriot: Maalauksien hinnat 150 - 400€, korjausaika 1-2pvä
- Kahvat ja penkit kuluneet: Osat Storm Motor, korjausaika 1-2pvä
- Huolto tekemättä: Osat tarvikkeena 150 - 300€, korjausaika 2-4h 

Veneet:
- Huolto tekemättä: Osat tarvikkeena 150 - 300€, korjausaika 2-4h 
- Kuomu rikki: Uusi venekuomu 500 - 1000€, tilausaika 1-3vko

Kabe Smaradg XLMatkailuautot ja matkailuvaunut:
- Kasettiverhoja rikki: Hinta tarvikkeena 100€, alkuperäisosana 160€, korjausaika 1h
- Pienosia (koukut, kahvat, lukot) rikki: Kustannukset 10 - 100€, korjausaika 1-2h
- ALDE:n sähkövastukset eivät toimi: Piirikortin korjaus 200€, korjausaika 4h
- Vaunun takakulmamuovit ja takavalot: Osien hinnat 100 - 300€, korjausaika 1h

Yllä joitakin esimerkkejä ja tyypillisistä vioista, jotka yleensä kannattaa korjata. Isommat moottori ja vaihdelaatikko viat kannattaa arvioida tapauskohtaisesti. 

Ostajan etsintä - Myyntipalvelumme vahvuus on riskittömyys kauppiaalle. Antaessasi tuotteen myyntipalveluumme, tarkastamme, ehostamme ja korjaamme sen. Kauppias voi näkemättä etsiä tuotteelle ostajaa kymmenien päivittäisten kontaktiensa joukosta. Hänen ei tarvitse myydä "ei oota" asiakkaalleen, mutta toisaalta ei tarvitse ostaa tuotetta ennakkoon varastoon. Kun kauppiasverkosto on laaja, niin tuotettasi tarjotaan jopa sadoille asiakkaille ympäri Suomea päivittäin. Kun sopiva asiakas löytyy, niin kauppiaan haluama kate on pienempi, koska tuotteeseen liittyvä vikariski on pienempi GESUn tarkastuksen jälkeen ja myyntiriski on vähäinen, kun tuotteelle on jo potentiaalinen ostaja tiedossa. Näin saat tuotteellesi parhaan mahdollisen hinnan.

Iso osa myyntipalvelun kautta välitetyistä tuotteista päätyy myös kauppiaan myyntivarastoon. Toisella voi olla jo kolme Audi A4 farmari varastossaan, kun toisella kauppiaalla ei ole yhtään. Ensimmäinen ei varmastikaan osta neljättä, mutta toinen jopa etsii sopivaa Audia myyntiin. Näiden kahden kauppiaan maksama hinta Audi A4:stä tässä hetkessä eroaa merkittävästi toisistaan. Kuukauden päästä tilanne voi olla aivan toinen. Myyntipalvelumme etsii puolestasi laajasti ja valtakunnallisesti potentiaalisen ostajan.

Kaupan välitys ja tilitys - Kun tuotteelle on löytynyt ostaja, niin GESU hoitaa loppuvelan lunastuksen, kuljetuksen ostajalle, maksuliikenteen ja lopulta lopputilityksen asiakkaalle.

Kysy tarjous myyntipalvelustamme - Hinta annetaan aina tapauskohtaisesti. Matkailuauton ja veneen myyminen syksyllä on huomattavasti vaikeampaa kuin keväällä. Toisaalta Toyota Corolla kelpaa jokaiselle, mutta vuoden 1979 museorekisteröity Corvette vain harvalle.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme myynti@gesu.fi.