OstetaanMatkailuautoja

Gesu ostaa hyväkuntoisia matkailuautoja ympäri vuoden, myös talvella. Katerakenteemme on perinteisiin kivijalkamyymälöihin verrattuna kevyempi, joten voimme maksaa matkailuautostasi kilpailukykyisen hinnan. Meillä on pulaa etenkin vuoden 2004 - 2020 autoista.

ILMAINEN OSTOTARJOUS

Ostamme etupäässä alle 15 vuotta vanhoja matkailuajoneuvoja. Parhaimmat merkit tällä hetkellä ovat Hymer, Bürstner, Adria ja Defhtless. Näistä merkeistä on jatkuvasti suuri pula. Ostamme silti kaikkia asuntoautomerkkejä, joten tarjoa omaasi rohkeasti.

Soita 044 7600 600 - tarjous heti puhelimessa!

OSTAMME ASUNTOAUTOJA JA MATKAILUAUTOJA KORJATTAVAKSI

AdriaGESU ostaa myös rikkinäisiä matkailuautoja ja korjaa ne omalla matkailuautoihin ja  -vaunuihin erikoistuneella korjaamollaan. Laajat osien hankintakanavat tuovat meille selvää kilpailuetua, jolloin voimme maksaa rikkinäisestä tuotteesta paremman hinnan.

Voit myös lähettää sähköposti matkailuautostasi osto@gesu.fi. 

Matkailuautojen ostaminen ostamiseen tarvitaan erikoisosaamista, koska erilaisia malleja on satoja, ja jokainen niistä on yksilöllinen. Tällä hetkellä suosiota ovat kasvattamassa automaattivaihteiset matkailuautot, joita markkinoilla on kuitenkin verrattain vähän.

TARJOA OMAA MATKAILUAUTOASI OSTETTAVAKSI
SOITA 044 7600 600 tai täytä tarjouspyyntölomake.