Matkailuauto Deffleths

Gesu ostaa hyväkuntoisia matkailuautoja ympäri vuoden. Katerakenteemme on perinteisiin kivijalkamyymälöihin verrattuna kevyempi, joten voimme maksaa matkailuautostasi kilpailukykyisen hinnan. Ostamme matkailuautoja jatkuvasti. Pyydä ostotarjous jo nyt!

Ostamme etupäässä alle 15 vuotta vanhoja matkailuajoneuvoja. Parhaimmat merkit tällä hetkellä ovat Hymer, Bürstner, Adria ja Defhtless. Näistä merkeistä on jatkuvasti suuri pula. Ostamme kuitenkin kaikkia matkailuautomerkkejä, joten tarjoa omaasi rohkeasti. Palvelunumeromme 044 7600 600

OSTAMME ASUNTOAUTOJA

AdriaGESU ostaa myös rikkinäisiä matkailuautoja ja korjaa ne omalla matkailuautoihin ja  -vaunuihin erikoistuneella korjaamollaan. Laajat osien hankintakanavat tuovat meille selvää kilpailuetua, jolloin voimme maksaa rikkinäisestä tuotteesta paremman hinnan.

Voit myös lähettää sähköposti matkailuautostasi osto@gesu.fi. 

Matkailuautojen ostaminen ostamiseen tarvitaan erikoisosaamista, koska erilaisia malleja on satoja, ja jokainen niistä on yksilöllinen. Tällä hetkellä suosiota ovat kasvattamassa automaattivaihteiset matkailuautot, joita markkinoilla on kuitenkin verrattain vähän.

TARJOA OMAA MATKAILUAUTOASI OSTETTAVAKSI 044 7600 600 tai tarjouspyyntölomakkeella.