BMW MP

GESU ostaa  vuodenajasta riippumatta kaikenlaisia ja ikäisiä moottoripyöriä. Etsimme customeja, kyykkypyöriä ja isoja sekä pieniä matkapyöriä. Käytettyjen moottoripyörien kysyntä on noussut merkittävästi tänä vuonna, joka on nostanut myös ostohintojamme. Pyydä ostotarjous!!!

Tällä hetkellä emme osta kevyt moottoripyöriä, emmekä mopoja

Ostetaan moottoripyörä -palvelumme on myyjälle tehty äärimmäisen helpoksi. Suurimmasta osasta moottoripyöristä voimme antaa ostohinnan heti puhelimessa, kun käytössä on riittävät tiedot. Pienestä osasta tarvitsemme lisäksi valokuvat, jos kyseessä on vanhempi tai muuten erikoisempi moottoripyörä.

Harley Davidson

Palvelumme kulmakivenä on noutopalvelu. Suurin osa asiakkaistamme toivoo, että pyörä noudetaan kotipihasta tai muualta, missä moottoripyörä on säilössä. Myyminen on tällöin helppoa, vaivatonta ja nopeaa. Noudamme moottoripyörät valtakunnallisesti ja yleensä jo saman viikon aikana. 

 Moottoripyörän myyminen GESU:lle on taloudellisesti järkevää. Myyjä on monesti saanut pyörästään enemmän rahaa, mitä olisi saanut siitä vaihdossa tai itse myydessään.

 

 

OSTETAAN RIKKINÄISIÄ JA KOLAROITUJA MOOTTORIPYÖRIÄ

Ostetaan_Moottoripyoria

Ostamme jatkuvasti myös rikkinäisiä sekä kolaroituja moottoripyöriä. GESU:lla on oma moottoripyörien customointi- ja korjauspaja, jossa pyörien tuunaus sekä korjaaminen onnistuu jouhevasti. Oman pajamme ansiosta, korjauskustannukset ovat myös huomattavasti pienemmät, kuin merkkiliikkeisiin verrattuna. 

 Tarjoa moottoripyörääsi mp@gesu.fi tai 044 7600 600.