BMW MPGESU ostaa  vuodenajasta riippumatta kaikenlaisia ja ikäisiä moottoripyöriä. Etsimme customeja, kyykkypyöriä ja isoja sekä pieniä matkapyöriä. Käytettyjen moottoripyörien kysyntä on noussut merkittävästi tänä vuonna, joka on nostanut myös ostohintojamme. Pyydä ostotarjous!!!

(emme osta kevyt moottoripyöriä, emmekä mopoja)

OSTAMME MOOTTORIPYÖRIÄ

Myyminen on tehty äärimmäisen helpoksi. Suurimmasta osasta moottoripyöristä voimme antaa ostohinnan heti puhelimessa tai sähköpostilla. Joissain tapauksissa tarvitsemme lisäksi valokuvat, jos kyseessä on vanhempi tai muuten erikoisempi moottoripyörä. Kaupat voidaan kuitenkin sopia jo puhelimessa. 

MOOTTORIPYÖRÄSI VOI OLLA MYYTY MUUTAMASSA MINUUTISSA - SOITA 044 7600 600

Harley Davidson

Palvelumme kulmakivenä on noutopalvelu. Suurin osa asiakkaistamme toivoo, että pyörä noudetaan kotipihasta tai muualta, missä moottoripyörä on säilössä. Myyminen on tällöin helppoa, vaivatonta ja nopeaa. Noudamme pyörät valtakunnallisesti ja yleensä jo saman viikon aikana. 

Moottoripyörän myyminen GESU:lle on taloudellisesti järkevää. Myyjä on monesti saanut pyörästään jopa enemmän rahaa, mitä olisi saanut siitä vaihdossa tai itse myydessään. 

LUNASTAMME LOPPUVELAN - hoidamme loppuvelan maksun ja tarvittavat paperityöt puolestasi. Tämä ei estä kauppojen tekemistä, vaan maksamme kauppahinnan ja loppuvelan erotuksen tilillesi jo samana päivänä.

 

OSTETAAN MYÖS RIKKINÄISIÄ JA KOLAROITUJA MOOTTORIPYÖRIÄ

Ostamme jatkuvasti myös rikkinäisiä sekä kolaroituja moottoripyöriä. GESU:lla on oma moottoripyörien customointi- ja korjauspaja, jossa pyörien tuunaus sekä korjaaminen onnistuu jouhevasti. Oman pajamme ansiosta, korjauskustannukset ovat myös huomattavasti pienemmät, kuin merkkiliikkeisiin verrattuna. Joten jos sinulla on rikkinäinen moottoripyörä, niin ota yhteyttä. 

 Tarjoa moottoripyörääsi mp@gesu.fi tai 044 7600 600.