HD Sporster

GESU ostaa  vuodenajasta riippumatta kaikenlaisia ja ikäisiä moottoripyöriä. Etsimme customeja, kevyt moottoripyöriä, kyykkypyöriä ja isoja sekä pieniä matkapyöriäkin. Käytettyjen moottoripyörien kysyntä on noussut merkittävästi tänä vuonne, joka on nostanut myös ostohintojamme. Pyydä ostotarjous!!!

Ostetaan moottoripyörä -palvelumme on myyjälle tehty äärimmäisen helpoksi. Suurimmasta osasta moottoripyöristä voimme antaa ostohintamme suoraan puhelimessa, kun käytössä on riittävät tiedot. Pienestä osasta tarvitsemme lisäksi valokuvat, jos kyseessä on vanhempi tai muuten erikoisempi moottoripyörä.

Ostetaan moottoripyora

Ostetaan moottoripyörä - palvelumme kulmakivenä on noutopalvelu. Suurin osa asiakkaistamme toivoo, että pyörä noudetaan kotipihasta. Myyminen on tällöin helppoa ja nopeaa. Noudamme moottoripyörät valtakunnallisesti ja yleensä jo saman viikon aikana. 

 Moottoripyörän myyminen GESU:lle on helppoa, nopeaa ja järkevää. Myyjä on monesti saanut pyörästään enemmän rahaa, mitä olisi saanut siitä vaihdossa tai itse myydessään.

 

 

OSTETAAN RIKKINÄISIÄ JA KOLAROITUJA MOOTTORIPYÖRIÄ

Sporster

Ostamme jatkuvasti myös rikkinäisiä sekä kolaroituja moottoripyöriä. GESU:lla on oma moottoripyörien customointi- ja korjauspaja, jossa pyörien tuunaus sekä korjaaminen onnistuu jouhevasti. Oman pajamme ansiosta, korjauskustannukset ovat myös huomattavasti pienemmät, kuin merkkiliikkeisiin verrattuna. 

 Tarjoa moottoripyörääsi mp@gesu.fi tai 044 7600 600.