HD Sporster

GESU ostaa kaikenlaisia moottoripyöriä, customeja, kevyt moottoripyöriä, kyykkypyöriä ja isoja matkapyöriäkin. Myös mopot, mopoautot ja skootterit ovat olleet erittäin suosittuja, joka on nostanut niiden ostohintoja merkittävästi. Pyydä ostotarjous!!!

Ostamme moottoripyöriä myös syksyllä, koska niiden säilöminen ei vie juurikaan tilaa. Yhden asuntovaunun paikalle voi mahtua yli kymmenen pyörää ja korjaukset sekä huollot voidaan tehdä talven hiljaisina kuukausina.

Ostetaan moottoripyoraMoottoripyörässä kunto ratkaisee ostohinnan. Moottoripyöräily on harrastus ja siksi ostajat ovat erittäin tarkkoja ostokohteistaan. Toisaalta kun hyvä yksilö löytyy, niin hinnalla ei ole niin väliä. Loppukäyttäjät tekevät ostopäätökset tunteella, mutta me emme voi. Siksi jokainen moottoripyörä. mopo, skootteri ja mopoauto tarkastetaan ennen ostotarjoustamme. Lisäksi tarvittaessa teemme laskelmat tuotteen korjaamisesta, ehostamisesta ja huollosta. Välillä haemme moottoripyörän lumikasan alta, kun omistajalle on tullut äkillinen tarve rahalle. Tällöin tietysti emme voi tarjota samaa hintaa kuin priimasta tuotteesta.

 

OSTETAAN MOPOAUTOJA

MicroCar Mgo

Ostamme jatkuvasti myös mopoautoja. Olemme lähes ainoita mopoautoliikkeitä, joka ostaa suoraan käyttäjiltä mopoautoja. Lunastamme loppuvelan ja hoidamme kaikki paperityöt puolestasi. Vaihdamme mopoautoja myös henkilöautoihin ja moottoripyöriin, kun kuljettajat täyttävät 18-vuotta. Kysy meiltä ostotarjous mopoautostasi. Ostamme kaiken ikäisiä ja kuntoisia mopoautoja!

GESU ostaa myös rikkinäisiä ja vaurioituneita moottoripyöriä sekä mopoautoja. 

 

 

Tarjoa moottoripyörääsi tai mopoautoasi mp-ostajallemme mp@gesu.fi tai 044 7600 600.