OSTAMME MOOTTORIVENEITÄ 

Olemme veneiden ostamisessa eturivin yritys Suomessa. Koska jälleenmyyntikanavamme ovat erinomaiset sekä monipuoliset, niin voimme maksaa sinulle monesti paremman hinnan, mitä itse myymällä saisit. Osa kalliimmista veneistä voidaan myydä myyntipalvelumme kautta ja osalle saattaa löytyä jo valmiiksi ostaja asiakasrekisteristämme. Suurin osa veneistä ostetaan kuitenkin omaan varastoomme - Tämä tarkoittaa myyjälle nopeita kauppoja ja rahat tulevat tilille jo samana päivänä.6

OSTOTARJOUS - KLIKKAA TÄSTÄ!

Käytetyistä ja hyväkuntoisista veneistä on aina pulaa, joten niiden ostohinnat pysyvät myös talvella korkealla. Ole meihin yhteydessä, niin kerromme sinulle veneesi markkinahinnan ja ostohintamme. Autamme sinua nopeaan ja vaivattomaan kauppaan.

PULAA VENEISTÄ!

Ostetaan veneitä

Käytetyistä ja hyväkuntoisista veneistä on veneilyn suosion lisääntymisen johdosta jatkuva pula, joten niiden ostohinnat pysyvät myös talvella korkealla. Ole meihin yhteydessä, niin kerromme sinulle veneesi markkinahinnan. Autamme sinua nopeaan ja vaivattomaan kauppaan.

Jokainen vene on yksilö ja siksi veneostajamme ovat oman alansa asiantuntijoita.

Ostamme moottoriveneitä, etupäässä nelitahtisilla moottoreilla. Ostamme myös vanhempia veneitä, mutta ne katsotaan tapauskohtaisesti. Purjeveneitä ostamme vain harkitusti, koska niiden säilytykseen meillä on rajalliset tilat, purjeveneiden ostaminen katsotaan tapauskohtaisesti. 

 

GESU ostaa myös rikkinäisiä ja vaurioituneita veneitä. 

Tarjoa venettäsi veneostajallemme veneosto@gesu.fi tai soita 044 7600 600.

BusterX1

 

 

 

 

 

 

YamarinBella