OSTAMME MOOTTORIVENEITÄ 

Olemme veneiden ostamisessa eturivin yritys Suomessa ja jälleenmyyntikanavamme ovat erinomaiset sekä monipuoliset. Osa kalliimmista veneistä myydään myyntipalvelumme kautta ja osalle löytyy jo valmiiksi ostaja. Suurin osa veneistä ostetaan kuitenkin omaan varastoomme. Tämä tarkoittaa myyjälle nopeita kauppoja ja rahat tulevat tilille jo samana päivänä.6

OSTOTARJOUS - KLIKKAA TÄSTÄ!

Jokainen vene on yksilö ja siksi veneostajamme ovat oman alansa asiantuntijoita. Venemarkkinat ovat pienet Suomessa ja tiettyjä veneitä saattaa olla vain muutamia kappaleita myynnissä, joten hinnoittelua niiden perusteella ei voida tehdä. Lisäksi veneiden kunnossa on merkittäviä eroja. Pieni halkeama väärässä paikassa saattaa olla mahdoton korjattava, kun taas iso vaurio oikeassa paikassa on helppo korjattava.  

PULAA VENEISTÄ!

Ostetaan veneitäKäytetyistä ja hyväkuntoisista veneistä on aina pulaa, joten niiden ostohinnat pysyvät myös talvella korkealla. Ole meihin yhteydessä, niin kerromme sinulle veneesi markkinahinnan ja ostohintamme. Autamme sinua nopeaan ja vaivattomaan kauppaan.

Ostamme moottoriveneitä, etupäässä nelitahtisilla moottoreilla. Ostamme myös vanhempia veneitä, mutta ne katsotaan tapauskohtaisesti. Purjeveneitä ostamme vain harkitusti, koska niiden säilytykseen meillä on rajalliset tilat, purjeveneiden ostaminen katsotaan tapauskohtaisesti. 

 

GESU ostaa myös rikkinäisiä ja vaurioituneita veneitä. 

Tarjoa venettäsi veneostajallemme veneosto@gesu.fi tai soita 044 7600 600.

BusterX1

 

 

 

 

 

 

YamarinBella