AUTOJEN TYYPPIVIAT 

Olemme keränneet sivuillemme tietoa autojen tyyppivioista. Internetin hienous on suuri tiedon määrä, mutta samalla myös väärän tiedon määrä kasvaa. Keskustelupalstoilla on hyvinkin paljon väärää infoa, joka johtaa monesti harhaan. Toisaalta tyyppivika-sivustot ovat kopioita katsastusten hylkäyksistä tai niille on kerätty mahdollisimman paljon erilaisia vikoja. Mielestämme lamppuviat, akkuviat, turboviat ovat kuluvia osia, eikä niin sanottuja tyyppivikoja. Turbot tulevat samoilta tehtailta ja turbon tyyppivian voi kirjoittaa jokaiseen turbolla kulkevaan autoon. Kun turbo pyörii yli 12.000 kierrosta minuutissa, 10 vuotta ja 200.000km, niin kyllä se jossain vaiheessa hajoaa.

TyyppiviatOlemme keränneet tälle sivustolle oleellisimmat ja vain kyseistä automallia koskevat oleelliset tyyppiviat. Tarkoituksemme on, että sivusto palvelee myyjiä tunnistamaan oman autonsa heikkoudet ja vahvuudet. Toisaalta ostajat voivat välttää harhaostokset tutustumalla automallien tyyppivikoihin. 

Sivusto ei ole kaiken kattava, mutta päivitämme sitä jatkuvasti ja myös itse käytämme sitä apuna ostaessamme autoja. Vähävikaiset autot ovat arvokkaampia kuin isovikaiset. Esimerkkinä voidaan mainita Alfa Romeo, jonka autot ovat todella kauniita, hyviä ajaa ja miellyttäviä. Niiden kestävyys on kuitenkin todella alhainen ja niissä on paljon samoja tyyppivikoja. Tämä näkyy suoraan käytettyjen Alfa Romeojen hinnoittelussa.

Toivotamme sinulle antoisia lukuhetkiä.

TYYPPIVIAT:
Alfa Romeo, Alfa Romeo 147Alfa Romeo 156Alfa Romeo 159
AUDI, Audi A1Audi A2Audi A3Audi A4Audi A5Audi A6Audi A8Audi Q5, Audi Q7Audi TT
BMW, BMW 1-sarjaBMW 3-sarjaBMW 5-sarjaBMW 6-sarjaBMW 7-sarjaBMW X-sarjaBMW Z-sarja

OSTETAAN AUTOJA, VENEITÄ, MATKAILUAUTOJA, MOPOAUTOJA JA MOOTTORIPYÖRIÄ